MetMeMee.com

Petra, 26/01/2021

Petra:

Daten is iets van vallen en opstaan, het een kans geven, en nog één, en nog één, zoveel als nodig. Maar daardoor is het soms een plaat die blijft hangen: welk werk doe je? Waar woon je? Welke muziek hoor je graag? Etc. Nadat je dat dan weet van elkaar, valt het soms stil.

Tot ik in de krant las over een vrouw, die het anders had aangepakt. Zij, An De May, had een website gemaakt, metmemee.com, waar mannen haar konden meevragen op een spannende en nieuwe activiteit. Ik vond dat zo schitterend dat ik haar contacteerde. Omdat ze niet meer single was, mocht ik haar site overnemen. Zo gezegd, zo gedaan. De meest maffe voorstellen kwam binnen, van samen in bomen klimmen met klimmateriaal, over taarten gooien tot metaal zoeken met een metaaldector.

Podcast maken

Sven, 26/01/2021

Sven:

Ik ben eind januari op die website terecht gekomen en ik vond het geweldig. Ik had echt iets van: “Eindelijk eens geen sollicitatiegesprek.” Ik trok mijn stoute schoenen aan en stelde voor om samen een podcast beginnen.

Petra:

Een mailtje van een zekere Sven viel in mijn mailbox. Toen ik door zijn website snuffelde, was ik meteen getriggerd. Duidelijk een exemplaar met een (plezante) hoek af. Bovendien vond ik het tekstje op zijn datingprofiel bijzonder charmant (hij schreef: “Troeven: enthousiast, eerlijk, hart op de tong – valkuilen: entousiast, eerlijk, hart op de tong”). Toen hij de eerste keer belde, hingen we meteen een uur aan de lijn. Ik geloof dat ik daarna per ongelijk al op een roze wolk zat. Plots interesseerden de andere date-voorstellen me een pak minder.

Onze eerste date was op 26 januari. Al waren we door het vele bellen en mailen vooraf eigenlijk al behoorlijk holder-de-bolder nog voor we elkaar in het echt zagen. Daardoor was die eerste ontmoeting meteen magisch. Het was tegelijk super spannend, en tegelijk verbazend gemakkelijk. Ik was sprakeloos gelukkig en voelde me zo dankbaar. Wat een connectie van in het begin, wauw. Ondertussen zijn we drie maanden verder en begint Sven meer en meer in mijn leven te integreren. We kennen elkaar al iets beter en plagen elkaar dat het geen naam heeft. En dat voelt tegelijk plezant als echt warm. Sven is echt een klasbak.

Sven:

Ook voor mij was die eerste date gewoon fantastisch. Er was meteen een connectie, een geweldig gevoel. U-ren hebben we gebabbeld, over allerlei onnozele en serieuze onderwerpen. En we hadden nog uren kunnen verder doen. Eigenlijk geen uren, geen dagen, geen weken, dit is voor jaren wat mij betreft. Prachtig, gewoon de max, meer kan ik er niet over zeggen.

Die podcast hebben we ook écht gemaakt 😉 Je kan ‘m hier beluisteren:

Scroll naar boven